piątek, 23 sierpnia 2013

Serduszka z parówek



Składniki:

  • 2 jubilatki - parówki 
  • 2 małe jajka
  • sól
  • pieprz
  • patyczek drewniany 
  • łyżka oleju rzepakowego


Wykonanie
Parówki najpierw grillowałam, a potem moja córa zrobiła serducha. Przekroiła do 2/3 wysokości parówki i wygięła w kształt serca spinając kawałkiem patyczka. Położyła na patelnię i wbiła jajko.
Doprawić do smaku.
Na pewno dość kaloryczne, ale raz na jakiś czas... nie zaszkodzi.



2 komentarze:

  1. pomysłowe, a kalorie... no cóż czasami można zaszaleć

    OdpowiedzUsuń
  2. pomysł podejrzany:) ale na pewno super wygląda:)

    OdpowiedzUsuń

Przyciski Listonic

Social Networks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...